Onderwaterfotograaf Baby-Peuterzwemmen

Nieuws

Onderwaterfotograaf Baby-Peuterzwemmen

Onderwaterfotograaf

Onderwaterfotograaf bij het Baby-peuterzwemmen

Op woensdag 4 september en vrijdag 6 september 2024 zal de onderwaterfotograaf weer aanwezig zijn bij het babypeuterzwemmen. Op beide dagen is het dan vrij zwemmen voor de kinderen. Dit is op woensdag van 09:30-11:00 uur en op vrijdag van 10:30-12:00 uur (Er mag 1 ouder in het water en er mogen geen andere broertjes/zusjes mee).

Het onderwater fotograferen is geheel vrijblijvend. Mocht u liever niet willen dat uw kindje op de foto gaat dan kunt u dit vooraf aangeven.

De foto’s die gemaakt worden zijn alleen na de les te bekijken en te bestellen op locatie (meerdere laptops). Hierbij kunt u hulp krijgen.

De foto’s die niet besteld worden zullen direct na de lessen worden verwijderd.

Foto’s die worden besteld zullen worden nabewerkt. Dit zal als een digitaal bestand met hoge resolutie naar u worden verzonden. Zodra u deze heeft gedownload zullen ook deze foto's worden verwijderd.

In verband met de privacy kunnen de foto’s dus alleen na de lessen worden bekeken en besteld, dus niet achteraf of online.

We gaan er een leuke ochtend van maken!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.